Thursday, May 6, 2010

Είσαι Έλληνας; Καλά να πάθεις.

Σήμερα απλά κατέληξα σε ένα και βασικό συμπέρασμα.
Στο ότι δεν λυπάμαι τον ελληνικό λαό και στο ότι καλά να πάθει για όλα.
Σήμερα που όλη η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι στο δρόμο, στο Σύνταγμα μαζεύτηκαν το πολύ 2.000 άτομα.
Άρα όλα τα υπόλοιπα εκατομμύρια των Ελλήνων είναι υπέρ των μέτρων και κάθισαν σπίτι τους. Δημοκρατικές διαδικασίες. Τέλεια. Τελεία. Νίκησε η πλειοψηφία. Καλά να πάθουμε για όλα γιατί δεν είμαστε άξιοι να παλεψουμε, όχι για κάτι νέο, αλλά ούτε καν για τα κεκτημένα. Την ώρα της πορείας, η Ιπποκράτους κλειστεί και η καφετέρεια της στοάς είχε βγάλει τα τραπεζάκια της στο δρόμο, στο ΔΡΟΜΟ, στην ΑΣΦΑΛΤΟ και οι Ελληναράδες πίναν το ποτάκι τους και τη μπυρίτσας του. Θα μου πεις αυτό σε πείραξε εσένα απ' όλά; Ναι. Αυτό.

Όπως και να 'χει όμως γι' άλλη μία φορά θυμήθηκα πόσο συχαίνομαι τους ματατζήδες, αυτά τα άθλια μηχανάκια του κρατικού μηχανισμού, που απλούστατα επειδή βαρέθηκαν και απόφασισαν ότι αρκετά κράτησε, ας τους διαλύσουμε να πάμε σπίτι μας τώρα, διέλυσαν μια 100% ειρηνική διαμαρτυρία καταργώντας μου γι' άλλη μια φορά το δικαίωμα να διαδηλώσω γι' αυτό που πιστεύω. Παρατηρείστε στο βίντεο τον κόσμο που τρώει ξύλο μόνο και μόνο επειδή έτυχε να περνάει από μπροστά τους την ώρα που αυτοί ήθελαν να το διαλύσουν να πάνε σπίτι του.
Έχουμε χούντα! Πάρτε το χαμπάρι! Αλλά ξέχασα. Ο καναπές είναι πάντα πιο βολικός και η τηλεόραση λέει ΠΑΝΤΑ την αλήθεια, ανόθευτα και ειλικρινα.



Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ξένα κανάλια και υπάρχει έστω και ένας τρόπος να μάθουμε τι συμβαίνει έξω από την πόρτα μας.

Και για να μην ψάχνεται από δω και από κει πάρτε τα όλα μαζεμένα:

πηγή: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=159033



Στέκι Μεταναστών; Μα φυσικά. Κάπου πρέπει να ξεσπάσουμε.
http://tvxs.gr/node/57838
Για περισσότερες λεπτομέρειες για την εισβολή, την κακοποίηση και την καταστροφή στο Στέκι Μεταναστών κάντε κλικ ΕΔΩ

Πώς είπαμε ονομάζεται το κράτος που χτυπάει ειρηνικές πορείες;

1 comment:

  1. Διαβάζοντας την ανάρτησή σου, ντράπηκα γιατί κι εγώ σαν τους πολλούς που ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ αιθανόμαστε βολεμένοι και ότι κάναμε το καθήκον μας προχτές στην μεγάλη διαδήλωση.
    Είμαστε όμως βαθιά νυχτωμένοι. Τα μέτρα ψηφίστηκαν, τα κανάλια είναι έτοιμα να υποστηρίξουν, οι τραπεζίτες το ίδιο κι εγώ μαζί με πολλούς άλλους τεμπέληδες καθόμαστε και κοιτάμε το φλυτζάνι να μας πεί την μοίρα.
    μας. Έχεις δίκιο καλά να πάθουμε.

    ReplyDelete